PedaCasting

PedaCasting

Tiedon käsityksen pohdinta on tällä hetkellä vielä vain omassa mietintämyssyssäni. Tosin olemme joskus 2000-luvun alussa pohtineet yhteisesti tiedonkäsistystä, ihmiskäsitystä ja oppimiskäsitystä, kun laadimme oppilaitokseemme yhteistä yleistä opetussuunnitelmaa. Tarkoituksenani on pohtia tiedon käsitystä työyhteisössämme ainakin aikuiskouluttajakollegani kanssa. Katsotaan, saammeko viritetyksi keskustelua, johon myös muut työyhteisömme jäsenet liittyisivät mukaan.

Hieman laahaan jäljessä aikataulusta, mutta eiköhän sitä mukana pysytä tässä virikkeitä antavassa Pedacasting-koulutuksessa.

Katselukerrat: 12

Kommentoinut Anne Rongas 10. helmikuu 2009 10:51
Hei Ritva, tässä koulutuksessa on toisaalta erittäin hyvin aikaa, koko kevätkausi. Kaikki asiat liittyvät toisiinsa. Sinä muodostat oman oppimispolkusi, joka on varmasti muuta kuin suorittamista. Kiva, jos tuota tänne yhteiseen tilaan, blogiisi ja keskusteluihin, saalistasi.

Minusta on muuten hauskaa, kuinka verkosta löydetystä hyvästä informaatiosta käytetään nimitystä kala. Esimerkiksi IT-asiantuntijoitten koulutuksesta esille nostamasi video oli aikamoinen vonkale, kolmituntisena melkoinen valas. Saaliin esiin tuominen veti mukaan myös inhimillisen tiedonlähteen, Tarmo Toikkasen, joka tarjosi maistiaspaloja saaliistasi. Näin toimii netti!

Kommentti

Sinun tulee olla PedaCasting:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon PedaCasting

Uusimmat tapahtumat

senja repo on nyt jäsen: PedaCasting
Heinä 6, 2010
Kari Kuikka on nyt jäsen: PedaCasting
Maalis 15, 2010
Heikkala Harri liittyi käyttäjän Anne Rongas's ryhmään
Pikkukuva

Pedagogiset mallit

Esitellään ja tutkaillaan erilaisia pedagogisia malleja ja niiden soveltamista verkkotyöskentelyyn.
Tammi 13, 2010
Heikkala Harri on nyt jäsen: PedaCasting
Tammi 13, 2010

Ryhmät

© 2017   Created by Pasi Silander.   Toiminnon tarjoaa

Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot